Baggrund

Jeg har mere end 20 års erfaring som kiropraktor…

Jeg er dansk uddannet kiropraktor på Syddansk Universitet (SDU) i Odense, hvor jeg dimitterede i 1999 (den første danske årgang). Uddannelsen følger medicinuddannelsen tæt de første tre år. De sidste to år har mere fokus på undersøgelse, diagnosticering og behandling af patienter med bevægeapparatsproblemer.

Efter endt 1-års turnus uddannelse i København, fik jeg muligheden for at undervise og forske på SDU, sideløbende med at jeg arbejdede i en kiropraktisk klinik i Odense. Jeg opnåede min ph.d. grad i 2008.

Sammen med min familie flyttede vi til Perth i Australien, hvor jeg fik muligheden for at undervise og supervisere kiropraktorstuderende.

Vil du vide mere om uddannelserne?

 

Du kan klikke her, hvis du vil læse mere
om de kiropraktiske uddannelser.

Vil du læse mere om mine oplevelser?

 

Du kan læse en artikel udgivet af DKF
om mine oplevelser og erfaring med
specialkiropraktoruddannelsen.

Herhjemme igen begyndte jeg at arbejde i Rygcenter Syddanmark, hvor jeg i tæt samarbejde med læger, fysioterapeuter og sygeplejersker håndterede kroniske ryg- og nakkepatienter.

Herfra førte vejen videre til en 5-årig specialkiropraktoruddannelse, bl.a. med uddannelsesforløb på både ortopædkirurgisk og medicinsk (reumatologisk) afdeling på Vejle Sygehus. Efterfølgende blev jeg også ansat på idrætsmedicinsk, knæartroskopisk og skulderkirurgisk enhed.

Sideløbende med alt dette har jeg haft taget en international sportskiropraktoruddannelse under FICS og efterfølgende været formand for deres uddannelse.

Som sportskiropraktor har jeg været udtaget til mange store internationale mesterskaber, bl.a. World Games, World Sports Games og de Paralympiske lege i både Rio og Tokyo.

Siden 2017 har jeg været medlem af Medicinsk Udvalg i Parasport Danmark og er som behandler tilknyttet landsholdet i Paracykling.

Vil du vide mere om sportskiropraktik?

 

Klik her for at læse om den internationale sportskiropraktor organisation.

Hvis du vil se min anden klinik…

 

Så har du mulighed for selv at tage en
360 graders tur rundt i klinikken ved at
klikke her

I 2016 opstod muligheden for at starte op som selvstændig kiropraktor i Korsør og i 2021 åbnede jeg en knap 500 m2 stor tværfaglig klinik i Korsør, hvor vi bl.a. har kiropraktor, fysioterapeuter, ergoterapeut og massører tilknyttet. Sammen kan vi hjælpe så mange patienter som muligt.

2021 blev også året hvor jeg overtog klinikken i Køge efter Henrik Bull Andersen, som desværre måtte stoppe som kiropraktor. Det er med stor ydmyghed at jeg byder nye som gamle patienter tilbage til klinikken!

 

 

Klinikken blev akkrediteret
i 2019 efter Den Danske
Kvalitetsmodel

Se certifikat for akkreditering

Velkommen

Jeg glæder mig til at byde dig
velkommen i min klinik!

Venlig hilsen
Kiropraktor René Fejer

Hvorfor vælge mig?

N

Jeg har mere end 20 års erfaring

Uddannet i 1999. Forsker, underviser og kiropraktor. Tidligere arbejdet i Rygcenter Syddanmark, tilknyttet Parasport Danmark - og 6 år som selvstændig kiropraktor med to klinikker.

N

Jeg kan behandle stort set alle kroppens led og muskler

Kiropraktorer har i alt seks års dansk uddannelse i undersøgelse, diagnosticering og behandling af problemer i kroppens led og muskler.

N

Jeg har stor erfaring med sportsskader

Bestået diplomeksamen i Idrætsmedicin, international sportskiropraktor. Uddannet i ultralydsscanning af bevægeapparatet.